top of page

Against All Odds-AAO Group

Public·43 members

Mladá Boleslav Slovácko koukněte se 16/12/2023 Živý sport

před 6 dny — Slavia Praha Mladá Boleslav koukněte ... (dnes#) Slovácko Bohemians přenos živý 09.12.2023 před 16 hodinami — koukněte se živě 7 října FC Slovácko ...

Baník Ostrava Viktoria Plzeň koukněte se živě 3 prosince 202 před 1 dnem — 12. 15:00, Viktoria Plzeň, Slovácko. 11 UEFA Liga mistrů živý přenos online a TV · Kde sledovat... Mladá Boleslav FK Pardubice koukněte se 11. Než se v prvním týmu Budějovic nastálo usadil, zkusil si jediné angažmá mimo Dynamo. Rok a půl hostoval v tehdy druholigových Prachaticích. „Byla to výborná zkušenost, “ chválí si. Pak už pevně platilo jen spojení s černobílým klubem. Křížek se jako mladík učil nejprve od slovenského dlouhána Miroslava Filipka, následně čtyři roky kryl záda Pavlu Kučerovi. „Odchytal jsem v těch čtyřech sezonách asi jen šest zápasů, ale neřešil jsem, proč nechytám. Znal jsem svou roli a byl připravený, když na mě trenér ukázal. Přede mnou byli vždy výborní gólmani, “ přikyvuje. Pozice druhého brankáře patřila Křížkovi někdy možná až příliš často. „Často to slýchám, že jsem mohl jít jinam nebo chytat víc. 1.FC SLOVÁCKO - FK Mladá Boleslav 2:1 FC SLOVÁCKO - FK Mladá Boleslav 2:1. D31_4835. DSC_3000. DSC_3011. DSC_3013. ND5_3783. ND5_3810. ND5_3833. ND5_3848. ND5_3850. ND5_3865. ND5_3877. ND5_3888. Během kariéry se také zásadně změnil stadion na Střeleckém ostrově. Když Křížek s otcem ještě jezdili fandit, naproti hlavní tribuně byla plechová tribuna na stání. „Současná podoba se mi moc líbí. Jen když jsem někde kdysi zaslechl, že by se tam měly stavět byty a stadion by se přesunul, tak mi z toho bylo celý den úzko, “ přibližuje. Taková varianta však není na pořadu dne, a tak Křížek nepřijde ani o své oblíbené místo na Střeleckém ostrově. „Je za brankou nahoře na jižní tribuně. V černobílém dresu nastoupil ke 172 duelům, 66 bylo v nejvyšší soutěži. Zažil tři postupy, dva sestupy a celkem 13 trenérů. „Pamatuji leccos – hecíře Frantu Straku, Jarda Šilhavý byl zase klidný a rozumný, zažil jsem i jihočeské legendy Frantu Cipra a Pavla Tobiáše, pak i bývalého spoluhráče Davida Horejše. Ale myslím, že takhle to mělo být. Makal jsem, ale nebyl jsem takový bombarďák, abych byl patnáct let v kuse v lize jedničkou. Jsem hrdý, že jsem dynamák celý život, “ zdůrazňuje. Zažil 13 trenérůNabídky na odchod měl. Zajímala se o něj Plzeň nebo Olomouc. Nejvážnější to bylo po sestupu z první ligy v roce 2015, kdy ho lákali Bohemians. „Nechtěl jsem opouštět klub, když jsme spadli. Užíval jsem si každý trénink i zápas. Ty ligové, to byl svátek. Když jezdím domů, přehrávám si, jaké to bylo, chytat na Spartě, na Slavii, “ přemítá. A protože se to na dalším turnaji v Praze opakovalo, pozice už mu zůstala. „Trefovalo mě to, “ směje se. Zlomový byl v kariéře strakonického rodáka žákovský turnaj ve Švédsku. S jihočeským výběrem triumfoval v konkurenci osmdesáti celků z celé Evropy. „Potkal jsem se tam poprvé třeba s Tomášem Sivokem. Pak jsem ve třinácti letech šel do Dynama. Přes žáky, dorost a béčko jsem se v devatenácti dostal do A týmu, “ vzpomíná. Tomáš Sivok a brankář Českých Budějovic Zdeněk Křížek řeší ošemetnou situaci, v šanci Tomáš Ladra z Mladé Boleslavi. Boleslav Slovácko Přímý přenos 16 prosince 2023 Online před 1 hodinou — V tomto online přenosu se zaměříme na souboj Mladé Boleslavi se Slováckem, který začne v 15:00. 1.FC Slovácko - FC Hradec Králové (FORTUNA:LIGA) ... Boleslav Slovácko koukněte se živě 16 prosince 2023 před 21 minutami — Boleslav Slovácko koukněte se živě 16 prosince 2023 Volný, uvolnit před 6 dny — Mladá Boleslav Sparta koukněte se živě 29 října 2023 Online ... Sigma Olomouc FC Slovácko koukněte se živě 2 prosince 2. 12. 2023 — FC Slovácko: SK Sigma Olomouc: FK Teplice: FK Mladá Boleslav: SK 1. Slovácko Liberec koukněte se 28 října 2023 27. 10. 2023 — [SLEDUJTE ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page