top of page

Against All Odds-AAO Group

Public·45 members

Здравље Спартак utakmice 16 децембар 2023 Ливе Спорт

2. 12. 2023. — Zdravlje Нови Пазар Здравље uživo prenos 2022 28. Слобода Војводина ... Тамиш Спартак utakmice 9 новембар 2023 Данас пре 6 дана — Zlatibor ...

KLS početna - AdmiralBet KLS KK Spartak Office Shoes · KK Vojvodina mts · KK Metalac · OKK Beograd · KK Dynamic ZLATIBOR GG - JOKER izjave posle utakmice. Zlatiborpress. Search. Info. Сви играчи су спремни, и желимо да завршимо полусезону на прави начин. Морамо да будемо фокусирани и да се 'пребацимо' са Лиге шампиона на Суперлигу. Биће другачија, али тешка утакмица свакако“, истакао је Бахар, наводи Танјуг. Додао је да је било тешко играти против Манчестер ситија. „Тешко је играти против најбољег тима на свету, поготово се бранити против играча Манчестер Ситија. Не кажем да су овде играчи лоши, али је другачије. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se “prebacimo” sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako - rekao je Bahar. Foto: Starsport Posebnu draž meču daće nadmudrivanje sa bivšim trenerom Zvezde, Nenadom Lalatovićem koji je ove jeseni preuzeo Subotičane. - Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč. Osvrnuo se i na prethodni meč protiv Mančester sitija. - Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu - dodaje šef stručnog štaba crveno-belih. Digital Score TV: Početna PREDSTOJEĆE UTAKMICECeo raspored. Nema dostupnog sadržaja. Gledaj ponovo. PUSTI SPARTAK OFFICE SHOES - BEOGRAD. 25-05-2023 · PUSTI · MEGA MIS - VOJVODINA MTS. Drago mi je što ću rođendan provesti na terenu. Ovo je sigurno jedna od najvažnijih utakmica u Superligi kada je reč o dosadašnjem delu sezonu, jer gostujemo dobroj ekipi u momentu kada je egal sa bodovima što se tiče večitog rivala, i samo par dana ranije u odnosu na derbi. Nadam se punim tribinama u Subotici, jer nam je mnogo lakše da pokažemo šta znamo kada čujemo pesmu naših navijača. Nemam sumnje da će biti ponovo naš 12. Košarkaši Spartaka dočekuju Zdravlje iz Leskovca пре 16 сати — Utakmica protiv Zdravlja je na programu u subotu, 16. decembra u Hali sportova u Subotici sa početkom u 19 časova. Odmah nakon te utakmice ... Košarka: Spartak sutra dočekuje Zdravlje iz Leskovca | (Vesti пре 19 сати — Utakmica je na programu od 19časova. U najavi meča govorili su šef struke Vladimir Jovanović i prvotimac Luka Cerovina. Košarka: Spartak sutra ... Posebne pohvale izneo je na račun Koste Nedeljkovića, pošto se mladi defanzivac nametnuo radom i partijama u prethodnom periodu. - Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige. fudbaleri Crvene zvezde Utakmica protiv Spartaka je, prema rečima Izraelca, prioritet za Zvezdu u ovom trenutku i nema kalkulacija zbog predstojećeg večitog derbija. - Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Nedeljković: Spartak je jedna od najvažnijih utakmica u polusezoniBEOGRAD - Mladi fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković izjavio je danas u Beogradu da očekuje pobedu protiv Spartaka u 19. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda će u subotu gostovati Spartaku u Subotici od 16 časova. Nedeljković će u subotu da napuni 18 godina. "Simbolično je baš da igramo u subotu kada punim 18 godina, ali volim fudbal i mislim da u svakom trenutku mogu da obujem kopačke i istrčim na teren. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se „prebacimo“ sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako“, počeo je Bahar. Osvrnuo se Bahar i na to da je trener Spartaka bivši fudbaler, ali i šef stručnog štaba Zvezde – Nenad Lalatović. „Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč. “ Teška utakmica protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona je iza fudbalera Zvezde. „Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester Sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu. “ Bahar je hvalio i Kostu Nedeljkovića. „Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige. Бахар: Мисли усмерене ка Спартаку и победиТренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Спартаком, да су мисли екипе усмерен само ка Спартаку и новој победи. Фудбалери Црвене звезде ће у оквиру 19. кола Суперлиге Србије гостовати Спартаку у Суботици, сутра од 16 часова. „Сваки тим против Звезде жели да се покаже и то није ништа ново, али у Спартаку су ту и бивши фудбалери и бивши тренер нашег клуба, тако да ће можда имати већу мотивацију него иначе. Нама то не прави разлику, јер смо спремни за тешку утакмицу против доброг тима и потпуно фокусирани на оно што нас очекује. Чачак 94 Вршац utakmice uživo 13.12.2023 Телевизија уживо пре 3 дана — Osim rezultata za ekipu Cacak 94, Слобода Вршац prenos 2 децембар 2023 7. 10. 2022. 2. 12. 2023. — Radnicki. Здравље FK Spartak... Нови ... Raspored utakmica Košarkaškog kluba Zdravlje u novoj sezoni KLS - Dnevnik Juga19/08/2022 Leskovac, SPORT Košarkaši leskovačkog Zdravlja u novu sezonu u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije kreću iz Valjeva gde ih očekuje duel sa Metalcem. Na startu sezone Leskovčane očekuju dva gostovanja, a prvu utakmicu pred svojim navijačima Zdravlje igra u 3. kolu kada u Leskovcu gostuje Čačak 94. Evo i kompletnog raspored utakmica KK Zdravlje Leskovac kolo: Metalac – Zdravljekolo: Spartak Office Shoes – Zdravljekolo: Zdravlje – Čačak 94kolo: Kolubara LA 2003 – Zdravljekolo: Zdravlje – Tamiškolo: Vojvodina – Zdravljekolo: Zdravlje – Slobodakolo: Dynamic BalkanBet – Zdravljekolo: Zdravlje – Dunavkolo: OKK Beograd – Zdravljekolo: Zdravlje – Mladost MaxBetkolo: Vršac – ZdravljeZdravlje – Novi PazarZlatibor – ZdravljeZdravlje – Sloga Check Also Leskovački Zbornik dobio titulu vrhunskog časopisa od nacionalnog značaja Narodni muzej u Leskovcu organizovao je danas promociju 63. BAHAR NAJAVIO! Najjači tim NAPADA Spartak! Nema KALKULACIJA za Partizan, a EVO šta kaže o Lalatoviću! Foto: Starsport Fudbaleri Crvene zvezde se posle završetka takmičenja u Ligi šampiona okreću obavezama u Superligi Srbije, gde ih pred večiti derbi protiv Partizana očekuje gostovanje Spartaku. Pred meč sa ekipom iz Subotice, oglasio se trener crveno-belih Barak Bahar koji napominje motivaciju ostalih klubova kada igraju sa aktuelnim braniocem titule. - Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Bahar pred Spartak: "Svaki tim želi da se pokaže protiv Zvezde"Zvezda u subotu gostuje u Subotici. Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku u Subotici u subotu od 16 časova u okviru 19. kola Superlige Srbije. Trener crveno-belih, Barak Bahar, izneo je očekivanja pred ovu utakmicu. Zvezda i Partizan imaju po 43 boda na čelu tabele. „Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice. Navijači su pozdravili svoje ljubimce posle velike borbe i poraza od Mančester sitija, što je posebno obradovalo Izraelca. - Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima. Bili smo hrabri, kreirali šanse i mislim da smo zaslužili barem bod. Znaju navijači to, i siguran sam da će ih biti u velikom broju, kako u Subotici, tako i na derbiju - istakao je Barak Bahar. Spartak će ugostiti Crvenu zvezdu u subotu od 16 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport P1 i na lajv blogu portala "Republika". Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Košarkaši Spartaka u petak dočekuju „Zdravlje” iz Leskovca 5. 10. 2022. — Javi nam se! Pošalji vest · Košarka, MKK Spartak Office Shoes, najava utakmice, Predrag Prlja, sport, Srećko Sekulović, utakmica. Podelite vest ... [Гледам ТВ>>>] Спартак Чачак uživo prenos 8 децембар 27. 10. 2023. — Spartak Subotica Здравље Динамик uživo prenos Cлoгa Чачак 94 uživo Спартак Чачак utakmice uživo 8 децембар 2023 Спорт 14. 11. 214. 2023 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page