Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store. ”Intensitate mare. Este un derby şi ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Băieţii şi-au dorit foarte mult dar, din păcate, nu am reuşit să o facem. Am jucat 70 de minute cu un om în plus. Am schimbat din mers modul de joc. Am încercat să venim cu centrări, să creăm superioritate pe benzi. Am băgat doi atacanţi, să fim periculoşi. Nu am reuşit să-i deschidem aşa cum am dorit.
Florin Pîrvu, după Petrolul - Rapid 0-0: ”După aspectul jocului ne putem declara nemulţumiţi de rezultat! ”Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri, într-o partidă din etapa a 20-a din Superliga României. În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, cel puţin provizoriu.
Petrolul vs Rapid în direct online 15/12/2023 Televiziune in acum 16 ore — 2019 — RAPID PETROLUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Rapid Ultimul meci direct dintre Rapid şi Petrolul s-a încheiat la egalitate, ...
Petrolul Ploiești vs Rapid Bucureşti în direct online 15.12. acum 14 ore — FC Petrolul Ploiesti Biletele pentru meciul Rapid București se pot achiziționa online, de pe site-ul Entertix sau de la casele de bilete, până ...
Andrei Borza de la Rapid (min. 6) şi Paul Papp de la Petrolul (min. 82) au fost eliminaţi. Florin Pîrvu, după Petrolul - Rapid 0-0: ”Nu putem să fim mulţumiţi” Antrenorul celor de la Petrolul, Florin Pîrvu, nu a putut să se declare mulţumit cu punctul obţinut împotriva Rapidului, deoarece echipa sa a evoluat mai bine de 75 de minute în superioritate numerică şi ar fi trebui să aibă forţa de a obţine victoria.
FC Rapid 1923 | Bucharest - Facebook www.fcrapid.ro/old-boys-rapid-vs-all-stars - cu IMAMED. Andrei Popa şi alţi ✓ Ghicește scorul meciului de diseară, dintre Petrolul și Rapid, și poți fi ...
Petrolul vs Rapid în direct live 15 decembrie 2023 acum 13 ore — Petrolul vs Rapid în direct live 15 decembrie 2023 acum 5 ore — Petrolul și Rapid se întâlnesc în etapa #20 din Superliga, de la ora 20:00.
”Nu m-a căutat nimeni din staff-ul naționalei. Sper să o facă” Echipa Nationala Video Exclusiv ”De ce m-ai chemat dacă e o fază neclară? ”. Sebastian Colțescu, apărat după decizia din derby-ul CFR Cluj - FCSB Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul, după ce a aflat că Radu Drăgușin este aproape de Tottenham Fotbal International Cătălin Cîrjan a vorbit despre viitorul său după Petrolul - Rapid! Ultima oară a fost titular la meciul din tur SuperLiga ProFm Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România! ” Actrița, fabuloasă într-un body Digi World Ce se întâmplă în organismul tău dacă ai obiceiul de a bea bere în fiecare seară Digi Animal World Momentul când o căprioară a dat buzna într-un magazin.
Rapid - Petrolul Ploiești, Live Video Online, de la ora 19:00 14 dec. 2022 — Rapid a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 3-1, în etapa a 20-a din Superliga, iar partida a fost Live Video Online pe www.prosport.ro. Meciul ...
Petrolul vs Rapid în direct live 15 decembrie 2023 acum 14 ore — Petrolul vs Rapid în direct live 15 decembrie 2023 Urmărește Petrolul v Rapid București 15. 12. 2023 live - livescore, statistici H2H, ...
Petrolul vs Rapid în direct online 15/12/2023 Curent De la o acum 17 ore — Petrolul vs Rapid în direct online 15/12/2023 Curent De la ora 19:00, Petrolul - FC Argeş este la Telekom Sport 3 şi LIVE ONLINE pe ...
[Transmitere live@@@] Petrolul Ploiești vs Rapid Bucureşti 1 acum 15 ore — As part of the Superliga tournament, the teams Petrolul Ploiesti and Rapid Bucuresti 1923 will play a football match at the home stadium of ...
SPORT.RO - Stiri din sport Petrolul Ploiești și Rapid București au remizat, scor 0-0, pe ”Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul 20 din Superliga României. author logo SPORT.RO.
Când am reuşit, Horaţiu Moldovan a făcut un meci mare. Nu degeaba este portarul echipei naţionale. Vrei să vezi cele mai tari competiții sportive, oriunde ai fi? Ia-ți oferta Orange Love pentru fibră și TV. Meci de egalitate, intensitate mare. La începutul jocului, poate eram mulţumiţi cu un egal, dar după aspectul jocului ne putem declara nemulţumiţi. (n. r. - despre conflictele cu fanii, de la final) Avem jucători care fac sacrifici foarte mari.
Petrolul Ploiești vs Rapid Bucureşti în direct live 15/12/20 acum 14 ore — Petrolul Ploiești vs Rapid Bucureşti în direct live 15/12/2023 Astăzi acum 49 de minute — [LIVESTREAM TV!!]+]] Petrolul Ploiești vs Rapid ...
Bilete FC PETROLUL - RAPID - Entertix acum 13 ore — Cumpara bilete la FC PETROLUL - RAPID, 15 decembrie 2023, Stadion Ilie Oana Ploiesti, Ploiesti.
FC Petrolul - Rapid Bucharest Rezumat - Eurosport Meciuri asemănătoare. Romanian Liga I In direct acum Faceți din Eurosport sursa preferată pentru sporturi online, de la fotbal la tenis, ciclism, snooker și ...
Petrolul - Rapid 0-0, în etapa 20 din SuperLiga. Criză - Fanatik acum 13 ore — Fault urât, sancționat direct cu cartonașul roșu. Min. 1: A început partida. acum 11 ore. Echipele de start la Petrolul - Rapid, ...